Chat with us, powered by LiveChat

Se hvordan vi fikk 55 nye tannlegepasienter på 11 dager.

Investerte 10 359 kroner i annonser og fikk 173 921 kroner i omsetning.

Dette lærer du
Vi presenterer en kampanje vi kjørte for en av våre kunder i januar 2019. For hver krone som ble brukt på denne kampanjen, fikk klinikken 17 kroner tilbake i omsetning.

  • Hvordan bruke Snapchat og Facebook sin kunstige intelligens til å tiltrekke nye kunder.
  • De vanligste feilene klinikkeiere gjør som hindrer dem i å tiltrekke nye pasienter, og hva man bør gjøre i stedet.
  • Et enkelt mattestykke du må løse for å vite om markedsføringen din lønner seg eller ikke.
  • Hvordan lage annonser som folk ikke kan si nei til.

Etter du har sett foredraget
Dersom du ønsker å få flere pasienter inn til din klinikk, kan du melde deg på vår quiz for å se om vi potensielt kan hjelpe deg.

Om det viser seg at vi er en god match, tilbyr vi deg en gratis workshop der vi gjør en analyse av din nåværende situasjon og kommer med forslag for hva som kan gjøres for å akselerere veksten.

Hvis du jobber i en annen bransje eller har et spørsmål, ta kontakt her eller ring oss på 472 95 778

Leadcom – Vår historie

Vi startet Leadcom i februar 2018 som et markedsføringsbyrå med fokus på målbare resultater, det vil si direkte ROI (return on investment) på markedsføringskostnader. 

Etter noen måneder kom vi i kontakt med en tannklinikk i Oslo sentrum som virkelig trengte å få inn pasienter, og det fort. Da de åpnet klinikken, hadde de to fulltidsansatte tannleger, men på grunn av mangel på pasienter måtte den ene slutte og den andre jobbet nå deltid. 

Vi tok på oss oppdraget med å hjelpe denne klinikken og satt opp en Facebook-kampanje som skulle få inn pasienter på undersøkelse. Vi ba også tannlegene om å måle omsetningen fra pasientene som kom inn fra kampanjen. På 12 dager fikk klinikken 118 pasienter med en 21x tilbakebetaling på investeringen i annonser. Det vil si at for hver krone klinikken brukte på Facebook Ads, fikk de 21 kroner tilbake i omsetning.

Da vi innså hvor stor verdi vi kunne tilføre til en tannlegeklinikk, bestemte vi oss for å kun fokusere på tannlegebransjen, og utvikle den beste hjelpen mulig for ambisiøse klinikkeiere som ønsket å skape vekst i sine bedrifter. Og denne klinikken som hadde én deltidsansatt tannlege i midten av 2018, startet 2019 med tre tannleger og jobber nå med å utvide med en nytt behandlingsrom. 

Akkurat nå har vi samarbeid med klinikker over hele landet og jobber blant annet med en av Norges største kjeder. Men vi har enda en veldig lang vei å gå for å nå målet som vi har satt for oss selv, nemlig å hjelpe 10 000 klinikkeiere over hele verden med å doble bedriften sin.

Presentasjonen holdes av:

Maksim Polupanov

Co-founder, Head of Client Success

Bendik Eide Anskau

Co-founder, Head of Growth

Vil du har vår hjelp til å vokse din tannlegeklinikk?

Ta quizen og se om klinikken din kvalifiserer seg.

Vi hjelper våre kunder med å dominere deres lokale marked, og kan derfor kun ta et begrenset antall kunder i Norge. Av den grunn må vi være selektive med hvem vi jobber med. Ta quizen nå og se om vi er en god match!

 

Leadcom AS

Telefon: +47 472 95 778
E-post: post@leadcom.no
Adresse: Trulsebråten 27B

Copyright © 2019 Leadcom AS.