Chat with us, powered by LiveChat

Tjenester

Facebook, Instagram & Snapchat annonsering

Med profitabel annonsering kan vi hjelpe deg med å holde timeboka full, og eventuelt ekspandere med flere behandlingsrom eller klinikker. Vi garanterer at vi skaper vekst i din klinikk. Ingen pasienter, ingen betaling.

Si farvel til tomme tannlegestoler

De fleste klinikker konkurrerer om dyre klikk på Google, men vi kan hjelpe deg å utnytte plattformene hvor det ikke er noen ordentlig konkurranse enda. I motsetning til Google hvor du må vente på at noen søker etter tjenestene dine, er det du som dukker opp på “feeden” og initierer kontakten på sosiale medier.

Denne dynamikken gjør det vanskeligere å annonsere profitabelt, men hvis man får det til er det mye større potensiale for skalering. Vi vet heldigvis hva som må til, og kan hjelpe deg å få mange titalls nye pasienter hver måned. I områder med mange innbyggere er det ingen problem å få flere hundre pasienter hver måned.

Garantert vekst.

Vi garanterer pasienter, og tar ikke betalt en krone før vi har bevist at vi skaper vekst i din klinikk. Vi bruker din suksess som mål for vår suksess.

Synlighet.

Når vi har en profitabel kampanje gående, er det ingen vits i å stoppe. Det betyr at så å si alle som bor i ditt lokale område kommer til å bli konstant påminnet om din klinikk.

Åpenhet med resultater.

Vi er 100% åpne med annonsekostnader, resultater og din ROI (Return On Investment).

Hvordan funker det?

1. Vi setter opp kampanjen

Vår fotograf kommer og tar bilder, og lager en kort video av klinikken din. I mens snakker vi om hvilke behandlinger du ønsker å få inn pasienter på, og utvikler hele kampanjen for klinikken din.

2. Kampanjen kjøres

Vi kjører kampanjene, analyserer resultatene og holder deg oppdatert om utviklingen av kampanjene, slik at du alltid har full kontroll på markedsføringen av klinikken din. Gjennom vår kampanje får du henvendelser på e-post fra folk som ønsker å få en time. 

3. Fyll opp timeboka

Sekretæren din kontakter de som har sendt dere en e-post gjennom vår kampanje og avtaler en tid for timen. Vi hjelper deg også med å systematisere og måle prosessen med å booke timer, slik at du også får en oversikt over hvor godt sekretæren din gjør jobben sin.

Hvem passer dette for?

• Klinikker som har ledig kapasitet.

• Klinikker som ønsker å ekspandere med flere behandlingsrom.

• Nyåpnede klinikker som ønsker å vokse raskt.

• Kjeder som ønsker å ekspandere med flere klinikker.

Vi får inn pasienter på disse behandlingene:

• Tannlegeundersøkelse

• Invisalign

 

Slik kommer du i gang

Dersom du ønsker å teste oss ut, kan vi kjøre en test-kampanje for deg. Da vil du raskt finne ut hvordan det er å jobbe med oss, og du vil kunne se hva slags resultater vi kan levere.

Vi har forresten ingen bindene avtaler fordi vi ønsker at kunder skal jobbe med oss fordi vi er det beste valget, ikke fordi et papir sier de er bundet til det. 

Vår no-brainer garanti

Dersom du ikke er fornøyd med tjenesten vår, av hvilken som helst grunn etter test-perioden, betaler du oss ingenting.

Ikke nok med det; Vi vil også refundere pengene som du har investert i annonser og bilder. Dermed er det ingen risiko for deg i det å teste oss ut.

Det absolutt verste som kan skje er at du har fått profesjonelle bilder og video av klinikken din helt gratis. Så langt har dette har aldri skjedd.

Vil du ta klinikken din til nye høyder?

Ta quizen og se om klinikken din kvalifiserer seg.

Vi hjelper våre kunder med å dominere deres lokale marked, og kan derfor kun ta et begrenset antall kunder i Norge. Av den grunn må vi være selektive med hvem vi jobber med. Ta quizen nå og se om vi potensielt kan hjelpe deg med å vokse nettopp din klinikk.

Leadcom AS

Telefon: +47 472 95 778
E-post: post@leadcom.no

Copyright © 2019 Leadcom AS.