Chat with us, powered by LiveChat

Tjenester

Insight & Reputation Management

Et enkelt system som gir deg innsikt i pasienttilfredsheten i din klinikk, gir deg feedback direkte fra  dine pasienter og bygger ditt omdømme på nett.

Hvordan funker det?

1. Oppfølging av pasienten

Etter besøket til pasienten, blir det sendt ut en SMS med en enkel spørreundersøkelse. Vi gir tannlegene dine et manus som forbereder pasienten på SMSen og bidrar til at flere går gjennom prosessen.

2. Pasientet gir tilbakemelding

Pasienten svarer på den kjappe undersøkelsen. Her rangerer de sin opplevelse og gir deg en konkret tilbakemelding om hva de mener kunne vært bedre

3a. Dersom pasienten er fornøyd:

Sender vi en link og ber pasienten legge igjen en anmeldelse på Google eller Facebook.

3b. Dersom pasienten er misfornøyd:

Gir vi dem muligheten til å legge igjen sitt nummer, slik at du kan følge dem opp.

4. Pasienten gir tilbakemelding

Resultatet er at du får positive anmeldelser, innsikt i pasienttilfredsheten og muligheten til å overraske misfornøyde pasienter og forvandle dem til fornøyde pasienter.

Innsikt i pasienttilfredshet

Vår filosofi er at klinikken med de mest fornøyde pasientene vinner på sikt. Men hvis du ikke kan måle pasienttilfredsheten, hvordan kan du da vite om de foretakene du har tatt faktisk har økt pasienttilfredsheten eller ikke? Med denne tjenesten får du innsikt i pasienttilfredsheten hos din klinikk, og i tillegg vil pasientene dine fortelle deg direkte hva de mener kunne vært bedre.

Bedre online-omdømme

Ville du selv dratt til en ny tannlege uten å sjekke anmeldelsene først? Visste du at ca. 89-95% sjekker online-anmeldelser før de gjør et kjøp hos en lokal bedrift? Likevel er det utrolig få som har en god måte å få mange positive anmeldelser på. Dette er en av de tingene som ikke kommer til å øke inntektene med en gang, men kommer til å betale for seg mange ganger i fremtiden.

Vil du ta klinikken din til nye høyder?

Ta quizen og se om klinikken din kvalifiserer seg.

Vi hjelper våre kunder med å dominere deres lokale marked, og kan derfor kun ta et begrenset antall kunder i Norge. Av den grunn må vi være selektive med hvem vi jobber med. Ta quizen nå og se om vi potensielt kan hjelpe deg med å vokse nettopp din klinikk.

Leadcom AS

Telefon: +47 472 95 778
E-post: post@leadcom.no

Copyright © 2019 Leadcom AS.