Om oss

Vi elsker å hjelpe andre med å lykkes. Det er derfor vi gjør det vi gjør.

Leadcom er bygget på å skape resultatbaserte forhold med våre kunder gjennom konstant læring, erfaring og god kommunikasjon. Derfor har vi ingen bindende kontrakter, vi lar resultatene snakke for seg selv.

Vår Filosofi

Vi gjør det som skal til for å få resultater for våre kunder. Derfor tilbyr vi tjenester fra A til Å.

Digital markedsføring handler ikke bare om å havne øverst på Google eller å annonsere på Facebook. Det er mye mer enn det. Digital markedsføring er en prosess som går ut på å nå fremmede, gi dem verdi, bygge et forhold, og gjøre dem om til stamkunder ved å bruke ulike ferdigheter som for eksempel betalt annonsering, direkte markedsføring og innholdsproduksjon.

Våre Tjenester

Digital Annonsering

Hvis du er ute etter noen som kan fortelle deg hvor mange klikk eller likes du har fått, så er du på feil sted. Våre tjenester er for de som er ute etter resultater. Du annonserer for å øke inntektene. Punktum. Derfor bryr vi oss kun om hvor mye du har tjent, i forhold til hvor mye som er brukt.

Web-Utvikling

En stor feil som veldig mange bedrifter gjør er at de setter opp ulike kampanjer i Adwords og Facebook og kjører betalt trafikk direkte til nettsiden sin. Derfor hjelper vi bedrifter med å lage landingssider i tillegg til vanlige nettsider. En landingsside er en nettside som har kun ett bestemt konverteringsmål. I motsetning til nettsiden, hvor man finner mye generell info, er landingssiden er 100% relevant til kampanjen og konverterer derfor mye bedre.

-“Dette virker interessant, hva nå?”

01

Vil du at vi personlig hjelper deg med å sette opp en strategisk plan for å generere gode leads og konvertere dem til betalende kunder som kommer inn døra?

Vi snakker om din bedrift, hva dere gjør nå og hvilke mål du ønsker å oppnå fremover.

Kontakt Oss

Deretter setter vi opp en skreddersydd plan

02

-for deg og din situasjon slik at du kan maksimere inntektene fra markedsføringen.

Dette strategi-møtet er 100% uforpliktende og tar ca. 30-45 minutter. Og forresten, vi gjør dette helt gratis. Her ønsker vi bare å komme med så mye verdi som mulig.

Kontakt Oss

Etter det første strategi-møtet vårt vil én av tre ting skje:

03

Du liker planen og bestemmer deg for å implementere den selv. I det tilfelle ønsker vi deg masse lykke til og ber kun om at du skriver en kort anbefaling om hvor bra planen vår var!

Du liker planen og spør om å bli en kunde slik at vi kan utføre og optimalisere planen for deg. I det tilfelle kjører vi på og skaffer deg massive resultater ASAP.

Vi forstår at tid er den viktigste ressursen du har, og det respekterer vi. I det usannsynlig tilfelle at du føler at vi har kastet bort tiden din, vil vi sende deg en hemmelig gave som betaling! (Men hittil, har dette aldri skjedd)

Om du er klar til å ta bedriften din til neste nivå, så fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt for å avtale strategi-møtet vårt!

Kontakt Oss